Over Stofzuigerzen

Op Stofzuigerzen vind je tips en inspiratie voor een leuker leven in huis. Laat ons je helpen meer te genieten van je huis terwijl je minder tijd kwijt bent aan het huishouden!

over ons

Leuker leven in huis – Stofzuigerzen

Het huishouden is best leuk, maar dat wil niet zeggen dat je er de hele dag mee bezig wilt zijn. Op Stofzuigerzen zoeken we naar manieren om de levenskwaliteit in huis te verhogen terwijl we tegelijkertijd minder tijd kwijt zijn aan het huishouden.

Op Stofzuigerzen verwelkomen we maandelijks ruim 160.000 bezoekers die op zoek zijn naar interieur en lifestyle tips, wooninspiratie, efficiënter schoon te maken, te genieten van lekker eten en je huis lekker opgeruimd te houden.

Gratis eBoek om je huis schoon en opgeruimd te houden

Om te beginnen hebben we een leuk en praktisch gratis eBoek voor je klaarstaan met tips om je huis schoon en opgeruimd te houden. Daarnaast ontvang je ook ons gratis handige schoonmaakrooster bij het eBoek. Download net als meer dan 32.500 lezers het gratis eBoek (met handig schoonmaakrooster).

Wie zitten er achter Stofzuigerzen?

De artikelen op Stofzuigerzen worden geschreven door een aantal vaste schrijvers, waaronder JelleDaphneBilly, Veronique en Kérima.

Jelle heeft de website enkele jaren geleden opgericht als zusje van zijn website soChicken, voornamelijk omdat hij zelf bezig was om zijn kersverse huishouden op rolletjes te laten verlopen. Inmiddels is hij druk bezig met zijn eerste boek Steeds leuker die vanaf half november 2017 in alle boekhandels te verkrijgen is. 🎉

Wil je met ons in contact komen? Sluit je dan aan via Facebook, Pinterest of YouTube, download ons eBoek (je ontvangt dan automatisch onze nieuwsbrief), stuur ons een bericht via het contactformulier.

Veel plezier op Stofzuigerzen!

eboek-sz

© 2017, Stofzuigerzen. Alle rechten voorbehouden.

Gratis schoonmaakrooster + eBoek om je huis schoon & opgeruimd te houden!

Tijd besparen in het huishouden? Download dan nu ons gratis eBoek, plus handig schoonmaakrooster.
Meer dan 30.000 Stofzuigerfans gingen je voor!

We sturen geen spam en je gegevens blijven tussen ons.