Over Stofzuigerzen

Op Stofzuigerzen vind je praktische tips om je huishouden simpel en leuk te maken. Laat ons je helpen meer te genieten van je huis terwijl je minder tijd kwijt bent aan het huishouden!

over ons

Maak je huishouden blijer

Het huishouden is best leuk, maar dat wil niet zeggen dat je er de hele dag mee bezig wilt zijn. Op Stofzuigerzen zoeken we naar manieren om de levenskwaliteit in huis te verhogen terwijl we tegelijkertijd minder tijd kwijt zijn aan het huishouden.

Op Stofzuigerzen verwelkomen we maandelijks ruim 110.000 bezoekers die op zoek zijn naar tips om het huishouden anders in te richten, efficiënter schoon te maken, te genieten van lekker eten en je huis lekker opgeruimd te houden.

Gratis eBoek om je huis schoon en opgeruimd te houden

Verder hebben we een leuk en praktisch gratis eBoek voor je klaarstaan met tips om je huis schoon en opgeruimd te houden. Daarnaast ontvang je ook gratis ons handige schoonmaakrooster bij het eBoek. Download net als meer dan 27.500 lezers het gratis eBoek (met handig schoonmaakrooster).

Wie zitten er achter Stofzuigerzen?

Het huishouden op deze website wordt gerund door een aantal gastauteurs, waaronder JelleDaphneBilly, Sanne en Kérima. Jelle heeft de website enkele jaren geleden opgericht als zusje van zijn website soChicken, voornamelijk omdat hij zelf bezig was om zijn kersverse huishouden op rolletjes te laten verlopen.

Wil je met ons in contact komen? Sluit je dan aan via Twitter of Facebook, download ons eBoek (je ontvangt dan automatisch onze nieuwsbrief), stuur ons een bericht via het contactformulier en laat feedback achter wat jij van Stofzuigerzen vindt.

Veel plezier op Stofzuigerzen!

eboek-sz

© 2017, Stofzuigerzen. Alle rechten voorbehouden.

Gratis eboek om je huis schoon & opgeruimd te houden
(+ handig schoonmaakrooster)

Tijd besparen in het huishouden? Download dan nu ons gratis eBoek, plus handig schoonmaakrooster.
Meer dan 27.500 Stofzuigerfans gingen je voor!

We sturen geen spam en je gegevens blijven tussen ons.