Gastauteur – Schrijven voor Stofzuigerzen?

Met Stofzuigerzen willen we het huishouden voor iedereen simpeler en leuker maken. Nu kennen we natuurlijk allemaal die boekjes die vol staan met fijne huishoudtips, en we zijn blij dat die er zijn. Maar wij zijn op zoek naar meer. We zijn op zoek naar de echte tips die niet te vinden zijn in deze boekjes.

Gastauteur met kennis van het huishouden

We zijn op zoek naar leuke tips die je ontdekt tijdens het dagelijkse huishouden. Vaak zijn we enorm creatief in het oplossen van problemen of het makkelijker maken van het leven. Deze tips kunnen voor veel meer mensen van pas komen.

Dus heb jij tips & trics waarvan je vindt dat deze voor een breed publiek op Stofzuigerzen beschikbaar moet zijn? En vind je het leuk om als gastauteur aan de slag te gaan? Schrijf dan een gastartikel voor Stofzuigerzen en kom gezellig ons team versterken! Op Stofzuigerzen zijn al meerdere gastauteurs aan de slag gegaan om de bezoekers te inspireren met hun persoonlijke tips en verhalen.


Dus heb je een goede tip of wil je graag bloggen op Stofzuigerzen? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Je naam:

E-mail adres:

Facebook (niet verplicht):

Over welke onderwerpen zou je willen schrijven?

Waarom zou je voor Stofzuigerzen willen schrijven?

© 2017, Stofzuigerzen. Alle rechten voorbehouden.