Adverteren | Mediakit

Welkom op Stofzuigerzen! Dé website om je huishouden leuker en simpeler te maken met maandelijks meer dan 120.000 bezoekers. Wil je graag samenwerken? Bekijk de mediakit hieronder voor alle mogelijkheden en voorwaarden omtrent adverteren en samenwerken.

Bezoekers op Stofzuigerzen

Stofzuigerzen ontvangt maandelijks meer dan 120.000 bezoekers (en +190.000 pageviews) die op zoek zijn naar tips om hun huishouden eenvoudiger en vooral leuker te maken. De doelgroep bestaat voornamelijk uit vrouwen (ruim 94%) tussen 25-55 jaar.

Er verschijnen artikelen op de website over onder andere opruimen en schoonmaken, maar ook bespaartips en reviews over hippe huishoudgadgets.


Alle artikelen op Stofzuigerzen worden met veel passie en plezier geschreven door één van onze auteurs. Altijd op een luchtige en eerlijke manier, soms met een humoristisch tintje.

Wil je jouw bedrijf of product onder de aandacht brengen? Dan zijn er verschillende manieren om de aandacht van onze bezoekers te krijgen.

Advertentiemogelijkheden | Mediakit

  • Door middel van een advertorial
  • Het plaatsen van een banner
  • Het adverteren in onze nieuwsbrief (bereik van meer dan 28.000 lezers)

ADVERTORIAL

Een advertorial is een gesponsord artikel waar we jouw product of dienst centraal stellen. We vinden het erg leuk om onze bezoekers nieuwe producten en diensten te laten ontdekken op huishoudgebied. Er wordt een uitgebreide review geschreven waarin we eerlijk onze mening zullen geven.

BANNER

Het plaatsen van een banner op de website. Een banner (formaat 300×250 pixels) is al mogelijk vanaf € 199,- per maand. De campagne is snel opgezet – heb je een webwinkel of lever je andere producten of diensten die aansluiten bij Stofzuigerzen? Dan kun je jouw naamsbekendheid vergroten en nieuwe bezoekers aantrekken tegen een aantrekkelijk tarief.

NIEUWSBRIEF

Met een advertentie in onze nieuwsbrief bereik je direct veel lezers in één keer. We vinden het belangrijk dat een advertentie in onze nieuwsbrief een duidelijk verband heeft met wat onze bezoekers graag zien. Dus heb je een leuk bedrijf dat past bij onze doelgroep, neem dan zeker contact met ons op.

Neem contact met ons op

Ben je op zoek naar andere manieren van adverteren? Ook dan kun je contact met ons opnemen. We zoeken dan samen naar een geschikte manier om het aanbod weer te geven op Stofzuigerzen.

Neem voor alle advertentie- en samenwerkingsmogelijkheden contact op via ons contactformulier.

© 2017, Stofzuigerzen. Alle rechten voorbehouden.