Adverteren | Mediakit

Welkom op Stofzuigerzen! Dé website voor een leuker leven in huis met maandelijks meer dan 125.000 bezoekers. Lijkt het je leuk om met ons samen te werken? Bekijk hieronder alle mogelijkheden!

Bezoekers op Stofzuigerzen

Stofzuigerzen ontvangt maandelijks meer dan 125.000 bezoekers (en 200.000 pageviews) die op zoek zijn naar tips voor een leuker leven in huis. De doelgroep bestaat voornamelijk uit vrouwen (ruim 94%) tussen 25-55 jaar.

Er verschijnen artikelen op de website over onder andere opruimen en schoonmaken, maar ook lekkere recepten, wooninspiratie, bespaartips en reviews over huishoudproducten en gadgets.


Aan de artikelen die op Stofzuigerzen verschijnen wordt veel tijd besteed door één van onze auteurs. Informatief en luchtig, vaak met een humoristisch tintje.

Wil je jouw bedrijf of product onder de aandacht brengen? Dan zijn er verschillende manieren om de aandacht van onze bezoekers te krijgen.

Advertentiemogelijkheden | Mediakit

  • Door middel van een advertorial of sponsored story
  • Adverteren in onze nieuwsbrief

ADVERTORIAL OF SPONSORED STORY

Een advertorial of sponsored story is een gesponsord artikel waar we jouw product of dienst centraal stellen. We vinden het erg leuk om onze bezoekers nieuwe producten en diensten te laten ontdekken. Dit kan bijvoorbeeld een product zijn voor in of rondom het huis, een nieuw product in de supermarkt of een dienst die aansluit bij onze bezoekers.

NIEUWSBRIEF

Met een advertentie in onze nieuwsbrief bereik je direct veel lezers in één keer (ruim 30.000 abonnees). We vinden het belangrijk dat een advertentie in onze nieuwsbrief een duidelijk verband heeft met wat onze bezoekers graag zien.

Neem contact met ons op

Ben je op zoek naar andere manieren van adverteren? Ook dan kun je contact met ons opnemen. We zoeken dan samen naar een geschikte manier om het aanbod weer te geven op Stofzuigerzen.

Neem voor alle advertentie- en samenwerkingsmogelijkheden contact op via ons contactformulier.

© 2017, Stofzuigerzen. Alle rechten voorbehouden.

Gratis schoonmaakrooster + eBoek om je huis schoon & opgeruimd te houden!

Tijd besparen in het huishouden? Download dan nu ons gratis eBoek, plus handig schoonmaakrooster.
Meer dan 30.000 Stofzuigerfans gingen je voor!

We sturen geen spam en je gegevens blijven tussen ons.